Stage lopen: maak een vliegende start bij Flores Onderwijs

 

Flores Onderwijs ziet stageplekken als een win-winsituatie: jij maakt kennis met onze community en ons mooie vak. Wij leren van jouw inzichten als nieuwkomer. 

Kom je bij ons stagelopen? Dan ga je voor een bepaalde periode aan de slag op één van onze scholen of op ons stafbureau. Je doet werkervaring bij ons op en brengt de opgedane kennis van jouw opleiding in de praktijk. Blijkt tijdens de stageperiode dat we dolblij van elkaar worden en er is een vacature die bij jou past? Dan laten we je natuurlijk niet zomaar gaan...

Op dit moment zoeken wij een stagiaire voor onze HR-afdeling. Meer informatie over deze stageplek vind je onder de knop vacatures- onderwijsondersteunend personeel.

 

Op de pagina Onze scholen van FloresOnderwijs vind je al onze scholen. Bel of mail gerust de contactpersoon van de school als je op zoek bent naar een leuke stageplek voor de klas of als onderwijsondersteuner. Voor stagemogelijkheden bij ons stafbureau kun je bellen op 026 760 09 51 of mailen met onze collega's van Recruitment: recruitment@floresonderwijs.nl.

 

Samen opleiden


Samen Opleiden is een verbreding van het samenwerkingsprogramma van de HAN Pabo met onze (academische) opleidingsscholen. Dit betekent dat we écht samen met de Pabo onze leraren opleiden. We hebben professionele schoolopleiders in onze teams die stagiaires deskundig begeleiden in hun ontwikkeling naar startend leraar. Ook wanneer je eenmaal gestart bent als leraar op één van de scholen van Flores Onderwijs, krijg je de eerste paar jaar nog begeleiding.

Lees meer op de website Samen opleiden