Ons sollicitatieproces 

 

Bij Flores Onderwijs werken we helemaal "in the cloud", ook met onze sollicitatieprocedure. We vragen je bij je sollicitatie om online wat belangrijke informatie in te vullen. Allereerst zodat we je zo goed en snel mogelijk kunnen helpen om een plek te vinden in onze community waar jij helemaal tot je recht komt. En in de tweede plaats zodat we jouw gegevens snel verwerkt hebben als je bij ons komt werken.  We houden ons hierbij aan de sollicitatiecode in de CAO PO.

 

Hoe werkt het?

 

  • Stap 1 - Klik op de knop 'Solliciteren' bij de vacature.
  • Stap 2 - Vul al je gegevens in op het formulier, voeg je CV en motivatie toe als bijlage.
  • Stap 3 - Kies 'Aanmaken' en jouw sollicitatie wordt verstuurd.

Wanneer je sollicitatie bij ons is binnenkomt krijg je een e-mail met daarin de informatie om  toegang te krijgen tot ons sollicitatieportal. In de portal vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd (we vragen om extra informatie of we nodigen je uit voor een gesprek bijvoorbeeld). Elke keer als er een bericht van ons voor jou klaarstaat, ontvang je van ons e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht. 

Heb je een vraag over jouw indiensttreding? Bel dan met onze Personeels- en Salarisadministratie op telefoonnummer 026 760 09 61.

Je kunt altijd met ons recruitment team bellen op telefoonnummer 026 760 09 56 als je vragen hebt over een sollicitatie.
Ragna en Deborah staan je graag te woord. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ragna van de Putte - recruiter

 

 

 

 

 

 

 

Deborah Ten Hoor - recruiter