De 33 scholen van Flores Onderwijs verzorgen openbaar en (algemeen) bijzonder onderwijs in Arnhem, Oosterbeek en Doorwerth. Onze scholen bereiden, in educatief partnerschap met de ouders en onze kinderen, hen voor op hun persoonlijke toekomst. Wij bieden eigentijds onderwijs  gekoppeld aan de onderwijskenmerken van het Platform Onderwijs 2032.

Flores Onderwijs 

 

Waar staat Flores Onderwijs voor?
Flores Onderwijs viert diversiteit. Het pluriforme karakter van onze stad en regio zien we terug in onze scholen. En daar zijn we trots op! Alle kinderen beschikken over talenten, kwaliteiten en capaciteiten, waar ze ook vandaan komen en welke achtergrond ze ook hebben. Het is onze taak hen die te laten ontwikkelen en gebruiken. Dat doen we vanuit onze visie op leren: Ieder kind alles kan leren.

Waar gaat Flores Onderwijs voor?

Onze missie is om alle kinderen in Arnhem en omstreken gelijke kansen te bieden via goed onderwijs. Goed onderwijs is de basis voor de toekomst van elk kind én onze samenleving. Flores weet hoe leren werkt. We houden van ons vak en maken ons samen sterk voor de visie ‘Ieder kind kan alles leren’. Binnen, maar ook buiten school. Daarom werken we samen met kinderen en ouders, educatieve en maatschappelijke partners aan ontwikkelkansen in de wijk. Want als je écht verder wil komen, heb je elkaar nodig.

Meer weten?

Onze recruiters Ragna en Deborah kunnen je alles vertellen over onze vacatures en over het werken bij Flores Onderwijs. Dus wil je liever eerst bellen, voordat je ergens op reageert? Twijfel niet! Bel ons op 026 760 09 56.

Belangrijk bericht voor recruiters & headhunters
Werving & Selectie vinden we bij Flores Onderwijs zo belangrijk dat we het van A tot Z zelf doen. Onze recruiters weten als geen ander waar we moeten zijn met de vacatures, waar we op moeten letten en wie er bij ons past. Acquisitie inzake onze vacatures wordt dan ook niet op prijs gesteld. 

Verbinding:


De onderwijsbehoefte van kinderen staat centraal op onze scholen. Maar dat berekent niet dat de onderwijsbehoefte van elk kind gelijk is.
Wij bieden passend onderwijs door in verbinding met alle betrokkenen rond het kind het beste onderwijs te bieden.
Dit doen wij: in de klas, tussen de klassen, met de kinderopvang, met de peuterspeelzalen en het voortgezet onderwijs.
Verbinding komt de zorg voor onze kinderen ten goede.

 

Van en met elkaar leren:

 

Directeuren en teams zetten de koers uit voor hun eigen school. Dit vraag inzet en vakbekwaamheid.
Wij vinden het belangrijk om kennis en expertise te delen door bij elkaar te kijken en van elkaar te leren.
Wij stimuleren dit door te investeren in opleidingen en cursussen. We werken intensief samen met onder andere Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) en Fontys.
Veel van onze scholen zijn betrokken bij het opleiden van studenten: we leren tegelijkertijd ook van hen en hun onderzoek.
Voor het informele leren bestaat het platform Arnhems Onderwijsje, met regelmatig onderwijscafés, themabijeenkomsten en Arnhem Meestert.