Leerkracht groep 5 De Schatgraaf

De Schatgraaf is op zoek naar een fulltime leerkracht voor een zwangerschapsvervanging in groep 5 van eind januari 2022 tot aan de zomervakantie.

Ben jij iemand met lef en een flinke dosis nieuwsgierigheid dan is de Schatgraaf zeker iets voor jou.

Je gaat samenwerken met een jong en enthousiast team van ongeveer 30 mensen dat zich voortdurend wil professionaliseren.

De school

De Schatgraaf is een jonge school in de wijk De Schuytgraaf, een nieuwbouwwijk die nog steeds in ontwikkeling is. Wij maken deel uit van brede school De Salamander. In deze brede school zijn twee basisscholen, een kinderopvang, een peuterspeelzaal en het Sportbedrijf gehuisvest. Op dit moment bezoeken ongeveer 430 leerlingen verdeeld over 18 groepen onze school. 

De visie van De Schatgraaf

Ieder kind wil en kan leren! 

Het leren van kinderen staat bij ons op school centraal en we hebben hoge verwachtingen van kinderen in brede zin. Bij de basisvakken hechten we veel waarde aan een goede structuur en actieve inzet van kinderen. Dit bereiken we door volgens het EDI model te werken. Coöperatieve leerstructuren zorgen voor een efficiënt verloop en een grote betrokkenheid van kinderen.

In de middag besteden we aandacht aan wereldoriëntatie en kunst en cultuur.

We vinden het ook belangrijk dat kinderen zichzelf ontwikkelen en leren samenwerken. De methode Kanjertraining helpt ons hierbij.

Wij vragen een enthousiaste leerkracht 

  • die beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een open houding;
  • die effectief kan samenwerken met haar/zijn directe collega’s in het leerteam;
  • die wil leren en kan reflecteren;
  • deze baan ziet als een kans om zich te ontwikkelen;
  • met verantwoordelijkheidsgevoel;
  • die effectief les kan geven.

Wij bieden

  • ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
  • een tijdelijk contract voor 5 dagen ter vervanging van een zwangerschapsverlof tot het einde van het schooljaar, waarna eventueel mogelijk is om de pool van Flores in te gaan;
  • een salaris van minimaal € 2678, - en maximaal € 4113,- conform schaal L10 CAO PO.

Inlichtingen en sollicitatie

Reageren kan t/m woensdag 5 januari  2022. Bij een geschikte kandidaat zal er direct een gesprek worden gepland. Voor inlichtingen kun je terecht bij de interim-directeur van De Schatgraaf,  Agnes Spikker, telefoonnummer: 06-34133665

 

Acties