Ambulant leerkracht 't Panorama (0,6 - 1,0 fte)

Voor het nieuwe schooljaar zoeken wij een Ambulant leerkracht (0,6 - 1,0 fte) inzetbaar in alle groepen.

 

Onze trots: ‘t Panorama
Onze interconfessionele school ligt in de wijk Hoogkamp in het noordwesten van Arnhem. Onze leerlingen komen naast deze wijk voornamelijk uit Sterrenberg, de Gulden Bodem, de Burgemeesterswijk, het Sonsbeekkwartier en Schaarsbergen. Er zitten ongeveer 310 leerlingen op school, verdeeld over 12 groepen. De betrokkenheid van teamleden en ouders op ‘t Panorama is groot en de lat wordt hoog gelegd, maar dit is voor ons dé manier om ons te blijven ontwikkelen. Wij staan voor ontdekkend leren en geven kinderen hiervoor de ruimte.

De persoon die wij zoeken…
…heeft grenzeloos vertrouwen in leerlingen, collega’s en zichzelf en beseft dat hierbij fouten maken noodzakelijk is om samen te leren en ontwikkelen. Hij/zij wordt geraakt als leerlingen of collega’s zichzelf inperken en geeft ruimte, ruimte om het zelf te doen! Jij bent onderzoekend, open-minded, neemt verantwoordelijkheid en streeft naar het acteren vanuit ontspannenheid, vanuit de overtuiging dat daaruit het mooiste onderwijs ontstaat.

In de praktijk
Wij zoeken een collega die goed zicht op het individuele kind heeft, daarnaar handelt en het totaal niet uit het oog verliest. Je draagt breed bij door te ondersteunen, te vervangen en bij te dragen aan onze (school)ontwikkeling. Daarnaast realiseer jij je dat de verantwoordelijkheid als leerkracht af en toe verlangt dat je aanwezig bent buiten de standaard werkdagen. Je ziet dit als vanzelfsprekend vanuit jouw betrokkenheid. En last but not least: we doen het samen!

Je herkent je en kan je verbinden aan:

 • Onze visie en kernwaarden (zie website), onze vanzelfsprekendheden (op te vragen).
 • Het werken in combinatiegroepen en daar de meerwaarde van inzien.
 • Cyclisch werken.
 • Thematisch/onderzoekend werken.
 • Verbindend leren.
 • Educatief partnerschap.
 • Onze wijze van werken als PLG in leerteams om de onderwijskwaliteit te monitoren en te blijven ontwikkelen.

En je beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Je beschikt over een hoge mate van eigenaarschap.
 • Je kunt reflecteren en relativeren, goed feedback geven en ontvangen.
 • Je staat stevig in je schoenen, bent daadkrachtig en durft collega’s aan te spreken.
 • Je beschikt over goede ICT-vaardigheden.
 • Je beschikt over een positieve instelling; denkt in oplossingen, niet in problemen.
 • Je bent flexibel, innovatief en kan buiten een kader denken.
 • Je bent een teamplayer.
 • Je bent stressbestendig.
 • Je bent organisatorisch sterk.
 • Je hebt een drive om je blijvend te ontwikkelen, de mogelijkheden krijg je!
 • Humor is een pré.

Wij vragen nogal wat... Daar tegenover staat dat wij ook veel te bieden hebben! Een prachtige school in een mooie wijk van Arnhem en een ambitieus team midden in een prachtige ontwikkeling (zie visie). We zijn gedreven om ieder kind het best mogelijk onderwijs te bieden en daarom krijgt iedereen veel gelegenheid om zich te blijven ontwikkelen. Daarnaast ligt de regie (steeds meer) bij de leerkracht en in gezamenlijkheid streven we onze doelen na. En terwijl we hard aan ons onderwijs werken, creëren we momenten waarop we elkaar ontmoeten en vooral ook veel lol met elkaar hebben! Deze functie is ingeschaald in schaal L10 CAO PO. Je krijgt een contract voor een jaar die bij goed functioneren verlengd wordt.

Onderdeel van Flores
Als school wordt ‘t Panorama ondersteund door een grotere organisatie, wat ertoe leidt dat wij loopbaanperspectief kunnen bieden, een huis-academie waarin jij je kunt blijven ontwikkelen, vele uitwisselingsmogelijkheden met collega’s en waar ook tijd gemaakt wordt voor samen leren en ontwikkelen.  

Inlichtingen en sollicitaties:

Reageren op deze vacature kan t/m zondag 16 mei. Voor meer informatie of het opvragen van de genoemde documenten, kun je contact opnemen met Mathijs van Londen (directeur) op 026-4432926. Meer informatie over onze school is te vinden op: www.bspanorama.nl.

Verruim je blik!

"Het fijne van 't Panorama is dat er zo'n warme sfeer heerst met een open cultuur. Leerkrachten zijn erg open, toegankelijk en zijn oprecht betrokken bij de zorg om onze kinderen. De zorg en begeleiding gaat verder dan alleen leerstof overbrengen. Met name de aandacht voor normen en waarden, respect voor elkaar hebben, hoe je stevig in je schoenen komt te staan, vind ik erg bijzonder en echt toegevoegde waarde van de leerkrachten en school. Een team waar je trots op mag zijn!" 

Ursula (moeder Dinther)