Schooljaar 22/23: Leerkracht en plusleerkracht bovenbouw OBS de Witte Vlinder

Wij zijn op zoek naar een leerkracht en een plusleerkracht bovenbouw (0,6 - 1,0 fte)

 

Sta je stevig in je schoenen, houd je van uitdagingen en denk je in kansen?  Ben je een ervaren leerkracht en word je blij van bouwen aan goed  onderwijs? Dan zijn we voor het schooljaar 2022-2023 op zoek naar jou! 

Bij De Witte Vlinder werken we graag met talentvolle medewerkers die zich  uitgedaagd voelen om bij te dragen aan onze gezamenlijke ambities. We zijn met  volle kracht bezig om ons onderwijs verder te verbreden en te verbeteren. Op  onze beurt zorgen we ervoor dat jij jezelf mag ontwikkelen, dat je talenten optimaal worden benut en dat je kunt leren van en met je collega’s. Daar  wordt niet alleen het onderwijs nog beter van, ook jouw werkgeluk wordt  erdoor vergroot. Wij bieden een boeiende en uitdagende baan op een OAB school. Je komt te werken in een team dat onderweg is naar het werken in een  PLG (professionele leergemeenschap) en onderzoekt hoe ze het beste  Verlengde Leertijd vorm kunnen geven. We hebben onlangs een boost  gegeven aan het uitvoeren van onze missie en visie. 

Typisch de Witte Vlinder

De Witte Vlinder telt 143 leerlingen, verdeeld over 8 groepen. De meeste  kinderen komen uit de Geitenkamp. De diversiteit aan achtergronden van onze  kinderen, mede bepaald door de kinderen uit de nieuwkomersgroepen, moet  een rijke speel-leeromgeving gaan opleveren. De kansen die onze kinderen in de  samenleving krijgen nemen toe naarmate ze beter opgeleid zijn. Daarom stellen  we hoge verwachtingen aan onze leerlingen. Kennisoverdracht zien we als één  van onze hoofdtaken. We leggen veel nadruk op het reken-, taal- en  leesonderwijs, maar zijn bezig om ons aanbod te verbreden. 

Onze ambitie is om met de inzet van een verlengde schooldag een integrale  samenwerking te realiseren tussen onderwijs-, zorg- en welzijnsvoorzieningen.  Hierdoor worden de ontwikkelingskansen van kinderen en hun ouders verder  verbeterd, zowel op school als in het gezin en in de vrije tijd.

De school die wij voor ogen hebben is van en voor de wijk en levert daarmee een  belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid in van de buurt en de wijk. Op weg naar PLG is het noodzakelijk dat je het logisch vindt om kennis te delen,  feedback te geven en te ontvangen, te reflecteren en dat je werkt vanuit de  onderzoekende houding. Samenwerken, denken en leren staan centraal in de  school. 

Wie zoeken wij? 

 • Je bent in het bezit van je Pabo-diploma; 
 • Je hebt hart voor het kind en wilt hard wil werken om de;  
 • Bovenbouwgroepen en de school een stap verder te helpen; 
 • Je bent een leerkracht die wil blijven ontwikkelen in het vak;
 • Je weet goed relatie op te bouwen, maar biedt tegelijkertijd ook veel  structuur. Je bent een echte teamspeler;
 • Je bent flexibel inzetbaar: je kunt en wilt zowel in de groep werken als met  groepjes leerlingen;
 • Je vindt dat ieder kind alles kan leren! 

Wij bieden: 

 • Je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt omdat we willen dat het lukt;
 • Een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast aastelling;
 • Het salaris is conform schaal L10 CAO PO, min €2738,- tot  een max. €4206,-
 • De Witte Vlinder is onderdeel van Flores, waar je onbeperkt toegang hebt  tot het aanbod van onze eigen academie; 
 • Enthousiaste en fijne collega’s die samen de schouders zetten onder de  verdere ontwikkeling van het onderwijs.

Inlichtingen en sollicitatie:

De vacature staat open tot er een geschikte kandidaat is gevonden; bij directe geschiktheid zal er direct een gesprek worden ingepland. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Piet Stuivenvolt of Ilonka Waterloo (directeuren a.i.) via 06 27 011 110. Meer informatie over de school vind je op de website: www.bsdewittevlinder.nl.

 

Acties