De Schatgraaf zoekt een bovenbouwleerkracht

De Schatgraaf zoekt voor het nieuwe schooljaar een leerkracht voor 2 verschillende groepen 8 voor 3 of 4 dagen in de week. De Schatgraaf is een High Performing School, een professionele leergemeenschap waarin samengewerkt wordt in leerteams door een enthousiast team. De school is goed georganiseerd en gestructureerd en heeft hoge verwachtingen van kinderen. Er wordt gewerkt met coöperatieve leerstrategieën. De school heeft met ingang van komend schooljaar 16 groepen en maakt deel uit van brede school De Salamander. 

De Schatgraaf is één van de scholen van Flores Onderwijs, waar alles draait om leren en continue verbeteren. We werken actief aan kwalitatief goed onderwijs in de breedste zin van het woord. Er is een heldere visie op onderwijs, ontwikkeling en innovatie. Daar wordt vanuit gezamenlijkheid aan gewerkt met elkaar, leerlingen en ouders/verzorgers, educatieve- en maatschappelijke partners. Vanuit de kernwaarden zijn Flores collega’s kundig, nieuwsgierig, hebben lef en zijn aanstekelijk. Flores heeft een eigen academie met een breed aanbod aan opleidingen die belangrijk zijn om je vak goed te kunnen uitoefenen. Er zijn mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, kennis te halen of te delen en te netwerken.

Waarom is werken op de Schatgraaf wat voor jou?

Wij bieden:

  • Een uitdagende werksituatie in een ambitieus team waar onderwijsontwikkeling een continu proces is. De cultuur is open, actie- en prestatiegericht. 
  • Samenwerking met collega’s in leerteams (groep 7 en 8).
  • Een enthousiast en betrokken team waar delen met elkaar gewoon is.
  • Een school met een professionele cultuur en kansen voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe medewerkers krijgen onder andere een uitgebreid inwerkprogramma waarin zij expliciet worden ingeleid in de schoolcultuur van een High Performing School. 
  • Een contract voor een jaar dat bij goed functioneren verlengd wordt in een vast contract. Ingeschaald in schaal L10 CAO PO of in geval van aantoonbaar specialisme een L11 CAO PO.

Wat vragen we?

  • Een warme, enthousiaste leerkracht met ervaring in de bovenbouw, die stevig in de schoenen staat.
  • Iemand met een lerende, onderzoekende en ondernemende houding.
  • Iemand met proactieve en organisatorische kwaliteiten.
  • Iemand die goede communicatieve vaardigheden en een open houding heeft.
  • en iemand die open staat voor ontwikkeling.

Inlichtingen en sollicitatie:

Deze vacature staat open totdat er een goede kandidaat gevonden is. Tijdens de zomervakantie van 23 juli t/m 4 september worden reacties wekelijks bekeken. Voor inlichtingen kun je terecht bij de directeur van De Schatgraaf, Thea Bootsma, telefoon 026-389 10 08 of 06-23967440 en op de website van de school www.schatgraaf.nl.

 

Acties