Leerkracht groep 8 De Expeditie (0,6 fte)

Voor Basisschool De Expeditie zoeken we i.v.m. een zwangerschapsverlof een enthousiaste leerkracht voor groep 8a en 8b, die samen met ons een goede basis kan neerzetten tot half november. We zoeken een flexibele collega die stevig in haar of zijn schoenen staat, snel een band kan opbouwen met de groep, humor heeft en uiteraard sterke didactische vaardigheden heeft.

Basisschool De Expeditie is een openbare basisschool in de wijk De Laar West met ongeveer 370 leerlingen. We werken met het traditionele jaarklassensysteem, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste inzichten over hoe kinderen het beste leren. Ons uitgangspunt is dat ieder kind alles kan leren. Naast een solide basis in rekenen, taal en lezen bieden wij kinderen muziek, burgerschap, kennis over de wereld, levensbeschouwing, talentateliers en verschillende naschoolse activiteiten. We hechten aan rust en structuur voor onze kinderen en aan hoge verwachtingen. Wij werken met coöperatief leren en EDI: door veel interactie in de groep vergroot dit het plezier en de betrokkenheid bij het leren.

Wat vragen wij?

  • Je hebt recente ervaring in een bovenbouwgroep op een basisschool,
  • Je weet hoe je snel een band met een groep opbouwt,
  • Je bent sterk in klassenmanagement,
  • Je bent de gehele periode drie dagen per week beschikbaar, op dinsdag, woensdag en donderdag,
  • Je hebt uitstekende didactische en pedagogische vaardigheden,
  • Ervaring met EDI en coöperatief leren is een pré.

Wat bieden wij?

Een gezellig team, waarin je je snel thuis zult voelen. Een team ook dat met elkaar leert, deelt, onderzoekt en lessen voorbereidt. We bieden een 0,6 aanstelling van 30-8-2021 tot 15-11-2021. De Expeditie beschikt over twee evenementencoördinatoren, waardoor jouw focus kan liggen op het leren van de leerlingen.

Inlichtingen en sollicitatie

Voor inlichtingen kun je terecht bij Mariska Roos, de directeur van De Expeditie, via 026-3813862. Voor meer informatie over de school verwijzen wij naar de website: www.expeditie-arnhem.nl. We hebben geen sluitingsdatum voor de vacature. Interessante sollicitanten worden opgeroepen en wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt de vacature gesloten.

 

Acties