Schooljaar 22/23: Enthousiaste leerkrachten Kindcentrum de Werf 

Voor het komende schooljaar 2022-2023 zijn wij op zoek naar meerdere (ervaren) leerkrachten voor de groepen 4 en 5 (0,6-1,0 fte in overleg)


Bij Kindcentrum de Werf bouwen we samen aan de ontwikkeling van onze kinderen.

Je treft in ons Kindcentrum een goede sfeer waar iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt, zowel kinderen, ouders als medewerkers. Overleg met ouders vinden we heel belangrijk, we doen het samen.

Leren doe je niet alleen op school of thuis. Daarom werken we samen met kinderopvang, peuterspeelzaal en kinderclub. Met dezelfde mensen met dezelfde visie. We zijn onderdeel van de wijk, weten elkaar te vinden en bouwen met elkaar aan de basis.

Een basis vol met ervaringen, kennis en met vertrouwen in jezelf. Waardoor je kan gaan doen wat je wil doen en je weet waar je goed in bent.

Ons Kindcentrum is georganiseerd rond onze kernwaarden warm, welkom, duidelijk en midden in de maatschappij.

We geloven in goede instructies en directe feedback. In verder uitbouwen van wat je al weet.
Daarvoor creëren we een ervaringsrijke en taalrijke omgeving waarbij we ouders altijd betrekken.

We werken samen, want samen weten we meer. Met als einddoel, kinderen met een positieve blik, vol zelfvertrouwen en met een goede basis waarop ze verder kunnen bouwen.

Wij bieden

  • Een jaarcontract wat bij goed functioneren omgezet word naar een vaste aanstelling;
  • Een salaris conform CAO PO, salarisschaal L10 min €2738,- tot max €4206,-.

Inlichtingen en sollicitatie

Reageren kan tot 27 mei, de gesprekken vinden in overleg met de kandidaat z.s.m plaats. De gesprekken worden gevoerd door Sonja Bruggeman en Loes Klein Ikink Unitleider. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Sonja Bruggeman, directeur. Meer informatie over de school vind je op de website: www.kindcentrum-dewerf.nl.

 

Acties