Kwaliteitscoördinator De Schatgraaf

Ben jij initiatiefrijk, onderzoekend, actiegericht en is samenwerken voor jou een voorwaarde om mooie resultaten te bereiken met kinderen?

Dan is de Schatgraaf zeker iets voor jou! 

De Schatgraaf, een school met een prachtige, stevige visie op goed onderwijs is per 1 mei 2022 op zoek naar een kwaliteitscoördinator ( 0,8-1,0 FTE). 

De Schatgraaf: waar samen werken leren is. 

De Schatgraaf heeft het motto ‘waar samen werken leren is’ hoog in het vaandel staan. Het team werkt gericht aan het samen werken en leren van kinderen. De school werkt volgens het leerstofjaarklassensysteem. 

Ook het samen leren en werken van het team is van groot belang, waarbij de focus continu ligt op het verbeteren van het leerproces van leerlingen. Het team werkt als een professionele leergemeenschap en heeft een positieve mindset. Na lestijd werkt het in drie leerteams: de onderbouw (groepen 1 tot en met 3), de middenbouw (groepen 4 tot en met 6) en de bovenbouw (groepen 7 en 8). De kwaliteitscoördinator sluit regelmatig aan bij deze leerteams om zo mee te kunnen denken met bepaalde onderwerpen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de school. Naast het samenwerken met kinderen en het team is er tevens een intensieve samenwerking met ouders die ondersteunend is bij het leren van het kind. De kwaliteitscoördinator is samen met de directeur een 'tandem’ en maakt deel uit van het managementteam, bestaande uit de directeur en de drie leerteambegeleiders. 

Een kwaliteitscoördinator is 

 • Een leercoördinator en coördineert de professionalisering van de leerkrachten binnen de school; 
 • Een trendanalist en bepaalt samen met leerteams schoolbrede ambities; 
 • Een zorgregisseur en regisseert samen met leerkrachten en externen de zorg van leerlingen. 

Wij vragen een kwaliteitscoördinator 

 • Die de onderwijskwaliteit continu wil verbeteren en kritische vragen durft te stellen;
 • Die data kan duiden en hieraan interventies kan koppelen; 
 • Die ervaring heeft binnen het regulier onderwijs; 
 • Die een Master EN richting begeleiden of aanverwant heeft; 
 • Die ervaring heeft met het coachen van leerkrachten. 

Wij bieden 

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en professionalisering; 
 • Een open en enthousiast team dat voor elkaar klaarstaat;
 • Een salaris van minimaal € 2820, - en maximaal € 4534, - conform schaal L11 CAO PO.

Het team 

Op de Schatgraaf werkt een jong en leergierig team van ongeveer 30 mensen dat voortdurend het denken en handelen wil professionaliseren door scholing en door van elkaar te leren. 

Onze drie kernwaarden zijn respect, veiligheid en verantwoordelijkheid. Vanuit deze kernwaarden geven we ons onderwijs vorm. Wij zijn trots op onze school waarbij de belangrijke basis een positieve, veilige werksfeer is. Deze wordt gecreëerd door een respectvolle houding naar elkaar toe en het zorgdragen voor veiligheid. 

De school 

De Schatgraaf is een jonge school in de wijk De Schuytgraaf, een nieuwbouwwijk die nog steeds in ontwikkeling is. Wij maken deel uit van de brede school De Salamander. In deze brede school zijn twee basisscholen, een kinderopvang, een peuterspeelzaal en het Sportbedrijf gehuisvest. Op dit moment bezoeken ongeveer 430 leerlingen verdeeld over 18 groepen onze school. 

Stichting Flores 

De Schatgraaf is één van de scholen die onder het vooruitstrevende bestuur van Flores Onderwijs valt. Flores onderwijs heeft als uitgangspunt: ´Ieder kind kan alles leren´. Er wordt gewerkt aan kwalitatief goed onderwijs in de breedste zin van het woord. Er is een heldere visie op onderwijs, ontwikkeling en innovatie. Daar wordt vanuit gezamenlijkheid aan gewerkt. De kernwaarden van Flores zijn: kundig, nieuwsgierig, lef en aanstekelijk. Binnen Flores onderwijs zijn verschillende mogelijkheden en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen, kennis te halen of te delen en te netwerken. Voor meer informatie kijk je op www.floresonderwijs.nl 

Inlichtingen en sollicitatie 

Reageren kan t/m woensdag 18 januari 2022. De sollicitatiegesprekken worden gepland op 9, 15 en 16 februari. Voor inlichtingen kun je terecht bij de interim-directeur van De Schatgraaf: Agnes Spikker zij is telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 06-34133665 Kijk op de site van Flores voor meer informatie. 

 

Acties