Kwaliteitscoördinator Kindcentrum de Werf

Bij Kindcentrum de Werf bouwen we samen aan de ontwikkeling van onze kinderen. 

Je treft in ons Kindcentrum een goede sfeer waar iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt, zowel kinderen, ouders als medewerkers. Overleg met ouders vinden we heel belangrijk, we doen het samen.

Leren doe je niet alleen op school of thuis. Daarom werken we samen met kinderopvang, peuterspeelzaal en kinderclub. Met dezelfde mensen met dezelfde visie. We zijn onderdeel van de wijk, weten elkaar te vinden en bouwen met elkaar aan de basis. Een basis vol met ervaringen, kennis en met vertrouwen in jezelf. Waardoor je kan gaan doen wat je wil doen en je weet waar je goed in bent. Ons Kindcentrum is georganiseerd rond onze kernwaarden warm, welkom, duidelijk en midden in de maatschappij. We geloven in goede instructies en directe feedback. In verder uitbouwen van wat je al weet. Daarvoor creëren we een ervaringsrijke en taalrijke omgeving waarbij we ouders altijd betrekken. We werken samen, want samen weten we meer. Met als einddoel, kinderen met een positieve blik, vol zelfvertrouwen en met een goede basis waarop ze verder kunnen bouwen.

 

Voor het komende schooljaar 2022-2023 vanaf 1 november, eerder starten in overleg.

Zijn wij op zoek naar een kwaliteitscoördinator voor de groepen 4 tot en met 8. Je werkt nauw samen met de Kwaliteitscoördinator van de groepen 1 tot en met 3. 

 

Jouw Profiel:

 • Je hebt werkervaring en expertise met planmatig werken in het basisonderwijs;
 • Je hebt een afgeronde HBO - IB opleiding gevolgd;
 • Je coacht jouw collega's bij vraagstukken op het gebied van leer- en gedragsproblemen;
 • Je bent zowel didactisch als pedagogisch goed onderlegd;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt reflecteren en relativeren;
 • Je hebt kennis van of wilt je verdiepen in NT2.

De kwaliteitscoördinator kent 3 rollen;

 

- De leercoördinator coördineert de professionalisering (het leren van en met elkaar) binnen de school. 

De focus ligt op coaching van sterke instructie vaardigheden (EDI & leerprincipes van Rosenshine), leerkrachtvaardigheden, sterk klassenmanagement en de inrichting van het klaslokaal/school. 

- De trendanalist bepaalt samen met leerteams cyclisch (schoolbrede)ambities adhv analyses. 

De focus ligt op het ondersteunen van leerkrachten en leerteams bij het maken van analyses, het vertalen naar plannen van aanpak en de implementatie daarvan in de groep. 

- De zorgregisseur regisseert samen met leerkrachten de zorg van leerlingen en coördineert de inzet van ondersteuning vanuit Passend Onderwijs binnen de school. 

De focus ligt op het coachen van leerkrachten bij het cyclisch en professioneel handelen binnen de 1-zorgroute ten behoeve van Passend Onderwijs. 

 

De kwaliteitscoördinator is actief op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau in een professionele (omgangs)cultuur binnen de lerende organisatie. 

Wij bieden:

 • Een salaris conform schaal L11 Cao PO, van minimaal € 2810, - en maximaal € 4534, -;
 • Een aanstelling bij Flores onderwijs voor een jaar met uitzicht op vast;
 • Toegang tot de Flores academie;
 • KC Bijeenkomsten binnen de stichting.

Sollicitatie:

Wil je meer weten over de school? Kijk op de website: www.kindcentrum-dewerf.nl, of neem contact op met Sonja Bruggeman, directeur. We maken graag kennis met je! Reageer voor maandag 19 juni 2022. De gesprekken worden gevoerd door Annelijn Beltman (KC-er groepen 1t/m3) en Sonja Bruggeman, directeur. 

 

Acties