Leerkracht groep 1/2 Julianaschool

Werken op de Julianaschool? Wij zoeken jou!

 

Leerkracht groep 1/2 (0,4 fte)

en een leerkracht groep 1/2 ter vervanging van een ziekte (0,4 - 0,5 fte)

 

 

 

Wow! Op het moment dat je de Julianaschool binnenloopt, voel je dat het een mooie, leuke en prettige plek is om te werken. Het klassieke, opgeknapte schoolgebouw ligt in een mooie, groene omgeving in Arnhem Noord-Oost. Ongeveer 500 kinderen uit de omgeving van de school komen hier dagelijks met veel plezier naar toe.

We hebben een enthousiast, divers en kundig team, dat samen zorgt voor goed onderwijs voor al onze kinderen. Invallers geven ons vaak terug dat ze graag bij ons werken en goed worden opgevangen door het team. 

De leerkrachten werken in leerteams. In elk leerteam zijn extra leerkrachten, zodat collega’s bij elkaar kunnen kijken en elkaar kunnen ondersteunen tijdens piekmomenten. De leerteams doen onderzoek, bereiden samen lessen voor en bekijken deze lessen in de groepen. Ze krijgen en nemen regie over het onderwijs in hun groepen, waarbij we de doorgaande lijn in de school samen bewaken. En ook belangrijk: we hebben samen ook veel lol met elkaar!

Wat zoeken we in jou?

We zoeken een enthousiaste collega die kinderen motiveert, een veilige omgeving biedt en bovenal goed les geeft. Het is fijn als je al geschoold bent in EDI, maar anders helpen we je daar graag bij. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je jouw kennis en kwaliteiten deelt in je leerteam en open staat om te leren van je collega’s. Ben je serieus als het gaat om het verbeteren van ons onderwijs en breng je ook humor en luchtigheid mee? Dan zouden wij het enorm waarderen als je solliciteert!

Ons onderwijs in groep 1/2

We werken thematisch met Kleuterflits en Focus PO. We zijn daar dit jaar druk lerende mee dus kunnen elke nieuwe input van jou hier goed in gebruiken. 

De vakken bewegingsonderwijs en muziek worden door een vakdocent gegeven. Hierdoor krijgen de kinderen op deze vakken les van een specialist én hebben de groepsleerkrachten ruimte voor andere zaken. 

Wij bieden

  • Een salaris conform Cao PO schaal LB
  • Een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast contract. Als je intern solliciteert kan je de vaste aanstelling meenemen. 
  • Professionaliseren door gebruik te maken van Flores Academie.

Inlichtingen en sollicitatie

Reageren kan vanaf nu!  

Voor inlichtingen kun je terecht bij de directeur van de Julianaschool,Peter de Bruijn, telefoonnummer: 026- 3616039. Voor meer informatie over de school verwijzen wij je naar onze website: www.julianaschool-arnhem.nl.

 

Acties