Leerkracht groep 1/2 De Expeditie

De Expeditie zoekt een leerkracht voor groep 1/2 (0,4 fte)

 

Voor Basisschool De Expeditie zoeken we een enthousiaste onderbouwleerkracht, die onze gezellige groep 1/2D een goede tweede helft van het jaar kan bezorgen. We zoeken een flexibele collega die stevig in haar of zijn schoenen staat, ervaring heeft met het jonge kind, snel een band kan opbouwen met de groep en uiteraard sterke didactische vaardigheden heeft.

Basisschool De Expeditie is een openbare basisschool in de wijk De Laar West met ongeveer 350 leerlingen. We werken met het traditionele jaarklassensysteem, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste inzichten over hoe kinderen het beste leren. Op De Expeditie werken wij samen aan goed onderwijs voor elk kind. Het is onze verantwoordelijkheid het beste uit elk kind te halen: ons uitgangspunt is dat ieder kind alles kan leren. Naast een solide basis in rekenen, taal en lezen bieden wij kinderen muziek, burgerschap, kennis over de wereld, levensbeschouwing, talentateliers en verschillende naschoolse activiteiten. We hechten aan rust en structuur voor onze kinderen en aan hoge verwachtingen. Wij werken met coöperatief leren en EDI: door veel interactie in de groep vergroot dit het plezier en de betrokkenheid bij het leren. Bij de kleuters werken wij met een beredeneerd aanbod en doelgericht. We gebruiken KIJK voor observaties en registraties.

Wat vragen wij?

  • Je hebt (bij voorkeur) recente ervaring in een onderbouwgroep op een basisschool;
  • Je weet hoe je snel een band met een groep opbouwt;
  • Je bent sterk in klassenmanagement;
  • Je bent de gehele periode (bij voorkeur) op maandag en dinsdag beschikbaar;
  • Je hebt uitstekende didactische vaardigheden en kennis van het jonge kind.

Wat bieden wij?

Een gezellig team, waarin je je snel thuis zult voelen. Een team ook dat met elkaar leert, deelt, onderzoekt en lessen voorbereidt. We bieden een aanstelling van 10-1-2022 tot aan de zomervakantie, salaris is conform L10 CAO PO. De Expeditie beschikt over een evenementencoördinator, waardoor jouw focus kan liggen op het leren van de leerlingen.

Inlichtingen en sollicitatie

Voor inlichtingen kun je terecht bij Mariska Roos, de directeur van De Expeditie, via 026-3813862. Voor meer informatie over de school verwijzen wij naar de website: www.expeditie-arnhem.nl. We hebben geen sluitingsdatum voor de vacature. Interessante sollicitanten worden opgeroepen en wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt de vacature gesloten.

 

Acties