Leerkracht groep 5 Julianaschool (0,8 - 1,0 fte)

Werken op de Julianaschool? Wij zoeken jou! 

 

Een leerkracht voor groep 5 voor 4 dagen. Deze vacature is uit te breiden tot fulltime dienstverband.

Het gaat om een jaarcontract met uitzicht op vast. Interne kandidaten behouden hun vaste aanstelling. 

Wow! Op het moment dat je de Julianaschool binnenloopt, voel je dat het een mooie, leuke en prettige plek is om te werken. Het klassieke, opgeknapte schoolgebouw ligt in een mooie, groene omgeving in Arnhem Noord-Oost. Ongeveer 500 kinderen uit de omgeving van de school komen hier dagelijks met veel plezier naar toe.

We hebben een enthousiast, divers en kundig team, dat samen zorgt voor goed onderwijs voor al onze kinderen. Invallers geven ons vaak terug dat ze graag bij ons werken en goed worden opgevangen door het team. 

De leerkrachten werken in leerteams. In elk leerteam zijn extra leerkrachten, zodat collega’s bij elkaar kunnen kijken en elkaar kunnen ondersteunen tijdens piekmomenten. De leerteams doen onderzoek, bereiden samen lessen voor en bekijken deze lessen in de groepen. Ze krijgen en nemen regie over het onderwijs in hun groepen, waarbij we de doorgaande lijn in de school samen bewaken. En ook belangrijk: we hebben samen ook veel lol met elkaar!

Ons onderwijs

In de ochtenden staan vanaf groep 3 de basisvakken in de jaargroepen centraal. Onze instructies zijn gebaseerd op de principes van Rosenshine en EDI. Per week werken de groepen 3 en 4 één middag per week en de groepen 5 tot en met 8 twee middagen per week aan wereldoriëntatie projecten rondom een schoolthema. De kinderen stellen bij deze projecten zelf verdiepende onderzoeksvragen op basis van nieuwe kennis die de kinderen van de leerkracht krijgen en gaan zelf op zoek naar antwoorden.  We zorgen dat leren betekenis krijgt door deskundigen uit te nodigen, op excursies te gaan en kinderen zaken zelf te laten ervaren.

De vakken bewegingsonderwijs, muziek en Engels worden door een vakdocent gegeven. Hierdoor krijgen de kinderen op deze vakken les van een specialist én hebben de groepsleerkrachten ruimte voor andere zaken. 

Wat zoeken we in jou?

We zoeken een enthousiaste collega die kinderen motiveert, een veilige omgeving biedt en bovenal goed les geeft. Het is fijn als je al geschoold bent in EDI, maar anders helpen we je daar graag bij. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je jouw kennis en kwaliteiten deelt in je leerteam en open staat om te leren van je collega’s. Ben je serieus als het gaat om het verbeteren van ons onderwijs en breng je ook humor en luchtigheid mee? Dan zouden wij het enorm waarderen als je solliciteert!

Inlichtingen en sollicitatie

Reageren kan tot zondag 25 juli, de gesprekken vinden plaats op dinsdag 27 juli. Mocht je willen solliciteren, maar ben je volgende week al op vakantie, dan vinden  we het fijn als je deze week telefonisch contact opneemt. We maken dan samen een afspraak voor een gesprek. Ook voor interne kandidaten hanteren we een opzegtermijn van 2 maanden, zodat jouw school niet op het laatste moment in de problemen komt. Voor inlichtingen kun je terecht bij de directeur van de Julianaschool, Martijn Vooren, telefoon: 026- 3616039 of 06-19440804. Voor meer informatie over de school verwijzen wij je naar onze website: http://julianaschool-arnhem.nl/.

 

Acties