Leerkracht groep 6/7/8 De Binnenstad

De Montessori school de Binnenstad zoekt een leerkracht voor groep 6/7/8.


Door een fusie met de ASV is er sprake van leerlingengroei. Dat zal een tijdelijke vacature worden voor schooljaar 21/22.

De Binnenstad is een school die Montessorionderwijs biedt in het hart van Arnhem. Een school met een visie die er zorg voor draagt dat kinderen zich stevig voelen, als basis om te groeien en te leren. De Binnenstad heeft in het nieuwe schooljaar 9 groepen en gemiddeld 190 leerlingen. Wij werken vanuit de pedagogiek en didactiek die Maria Montessori ontwikkelde. De werkwijze heeft wel wat veranderingen ondergaan. We werken met 3 leerjaren in een groep, maar bieden de instructies voor de basisvaardigheden aan in enkelvoudige groepen. Je geeft, bijvoorbeeld het vak rekenen aan alle groep 6 leerlingen en niet aan 7 en 8! Naast het Montessorimateriaal wordt er ook met andere hulpmiddelen en methodes (o.a. pluspunt, Staal en Nieuwsbegrip) gewerkt. De basis van het onderwijs is nog steeds wel gelijkwaardigheid en de opvoeding tot zelfstandigheid. De school heeft een betrokken en enthousiast team!


Wij zoeken:

Wij zoeken een collega die een bijdrage kan en wil leveren aan de ontwikkeling van de school. We werken in leerteams per bouw en willen het kosmisch onderwijs verder vormgeven! Daarnaast willen we het rekenonderwijs en het aanbod voor leersterke leerlingen verder versterken. Volgend jaar hebben we 3 groepen 6/7/8 met een gemiddelde groepsgrootte van 22 leerlingen. Je werkt samen met 3 ervaren en enthousiaste collega's. We vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega affiniteit heeft met Montessori, maar ook opbrengstgericht kan en wil werken. flexibel is, een onderzoekende houding heeft en die goed kan samen werken.


Wij bieden:

  • Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2678,- en maximaal € 4113,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, conform schaal L10 CAO PO;
  • Detachering vanuit een ander bestuur behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Na afloop van deze vervanging zijn er binnen stichting Flores veel mogelijkheden om het dienstverband voort te zetten op één van onze scholen of als invaller in onze pool Flexvast.

Sollicitatie en inlichtingen

Reageren op deze vacature kan tot zondag 3 oktober 2021. De gesprekken zullen z.s.m. plaatsvinden. Voor inlichtingen kunt u terecht bij de directeur van De Binnenstad, Lonneke Schram-Groeneveld. Zij is bereikbaar op 026-4422337 of 06-22258105. 

 

Acties