Leerkracht schooljaar 21/22

Verschillende van onze scholen gaan na de meivakantie aan de slag met hun vacatures. Het gaat om de Klimboom, Boomhut, Witte Vlinder, Da Vinci, Dorendal, Bernulphus, Stereenkring en de Expeditie. De Parkschool is op zoek naar een onderwijsassistent.

 

Ieder kind kan alles leren!


Kan ieder kind echt alles leren? Alleen als we dat gelóven, kunnen we kinderen versteld laten staan van hun eigen kunnen. Het is onze missie om alle kinderen in Arnhem en omstreken gelijke kansen te bieden door goed onderwijs te geven. Samen creëren we een omgeving waarin leren en ontwikkelen voorop staan: in het klaslokaal en daarbuiten. We zijn op Expeditie, op weg naar de ideale omstandigheden waarin ieder kind alles kan leren. Onze visie vind je terug in het klaverblad.

Wat hebben wij te bieden?

Om elk kind goed tot leren te laten komen, zijn we zelf ook aan het leren. Dit doen wij in professionele leergemeenschappen waarin zelfstandige leerteams op zoek gaan naar het beste onderwijs. Om je hierbij optimaal te kunnen ondersteunen hebben wij een eigen academie met een heel divers aanbod waar je onbeperkt en kosteloos voor kan opgeven.  Onze scholen staan in nauw contact met de omgeving, ouders en samenwerkingspartners omdat leren verder gaat dan alleen leren op school. Hoe de scholen individueel invulling geven aan de vacature wordt na de meivakantie bekend. We gaan uit van een mooie match en een mooi passend aanbod voor medewerker en school.

Wie hebben we nodig voor onze expeditie?

Wij zijn op zoek naar leerkrachten met een gezonde dosis lef. Je bent niet bang om iets nieuws te proberen en daarbij feedback te geven en te ontvangen. Daarnaast ben je nieuwsgierig en heb je een onderzoekende houding. Het vak leerkracht is van jou en kan altijd weer verbeterd worden. Je bent niet alleen nu kundig, maar je blijft ook kundig door jezelf en je omgeving te blijven uitdagen tot verdere ontwikkeling. Dit alles natuurlijk vol enthousiasme naar leerlingen, ouders en collega’s.

Solliciteren?

Ben je enthousiast druk dan op de solliciteren knop. Wil je meer weten over onze organisatie of de scholen, neem dan contact op met Deborah ten Hoor en Ragna van de Putte, afdeling recruitment te bereiken op nummer 06 51789109. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen Flores Onderwijs. Na de meivakantie hopen we persoonlijke speeddates te kunnen organiseren, maar dat hangt natuurlijk af van de dan geldende maatregelen, exacte informatie over de selectie en verdere gesprekken ontvang je in week 19 en 20. Tijdens de meivakantie ( 24 april t/m 9 mei ) zijn wij alleen per mail beperkt bereikbaar: recruitment@floresonderwijs.nl.