Leerkrachten De Lingelaar

Ben jij een goede leerkracht en wil je bij ons beter worden? Kun jij vanuit visie actief en betrokken een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van de kwaliteit van het onderwijs?  En denk jij – net als wij – dat ieder kind alles kan leren? Dan willen we je graag leren kennen.

Flores Onderwijs, een van de grootste onderwijswerkgevers in Arnhem, is op zoek naar een leerkracht voor basisschool De Lingelaar.

Wij zoeken per 1 december 2021 twee leerkrachten voor de midden/bovenbouw (0.8-1.0 fte) en voor de onderbouw (0,6-0,8 fte)

De Lingelaar

De Lingelaar is een High Performing School met ongeveer 290 leerlingen en 34 teamleden. Het team werkt in een professionele leergemeenschap (PLG) aan de ontwikkeling van ons onderwijs. In onze samenwerkingsschool staat het leren van kinderen op het gebied van de cognitieve, sociale en persoonlijke ontwikkeling centraal. Samen zorgen we ervoor dat ieder kind elke dag iets nieuws leert.

Ons team is gedreven en werkt vol passie aan het zich verder professionaliseren. Ook is er humor en zijn we er voor elkaar. Dat maakt werken op De Lingelaar fijn. In ons team zoeken we een leerkrachten voor het leerteam van de bovenbouw middenbouw en voor het leerteam onderbouw. 

In welke groep kom je?                                                                                                                               

In het gesprek dat we met elkaar hebben kijken we naar jouw kwaliteiten en zoeken we naar een passende plek binnen onze school.

De Lingelaar zoekt leerkrachten die:

 • Een lesbevoegdheid hebben;
 • Kunnen denken en handelen vanuit de visie van onze school;
 • Die graag op een High Performing School werken in een professionele leergemeenschap (PLG);
 • Die graag samenwerken en ook vinden dat ieder kind het recht heeft elke dag iets nieuws te leren.

 

De Lingelaar biedt:                                                                                   

 • Een fijne, professionele werkomgeving;
 • Een betrokken en gemotiveerd team dat gericht is op leren en ontwikkelen;
 • Een team waarin met plezier gewerkt wordt en waar ruimte is voor humor;
 • Nauwe samenwerking met andere leerkrachten in je leerteam;
 • Professionalisering mogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld in de Flores Academie;
 • Contract voor een jaar dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast contract;
 • Werken binnen een ambitieuze Flores organisatie; samen met 900 andere Flores professionals, alle leerlingen, ouders en partners maken we Flores Onderwijs elke dag een beetje beter;
 • Een salaris conform CAO PO, salarisschaal L10. Er wordt gestart met een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid volgt een contract voor onbepaalde tijd. 

 

Inlichtingen en sollicitaties:

Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Esther Stroobach, adjunct-directeur (06-21292110) of Thea Bootsma, directeur (06-23967440) Deze vacature staat open totdat er een goede kandidaat gevonden is, reageren op de vacature kan via de website www.werkenbijfloresonderwijs.nl. Bij de sollicitatiegesprekken zullen Thea Bootsma (directeur), Esther Stroobach (adjunct-directeur), Marianne de Koning (intern begeleider/kwaliteitscoördinator) en  Bas ter Avest (beleidsadviseur onderwijs en kwaliteit) aanwezig zijn. 

 

Acties