Open sollicitatie 2023

Open sollicitatie 2023

 

Flores Onderwijs is op een expeditie naar de plek waar ieder kind alles kan leren. Kan ieder kind echt alles leren? Alleen als we dat gelóven, kunnen we kinderen versteld laten staan van hun eigen kunnen. Onze missie is om alle kinderen in Arnhem en omstreken gelijke kansen te bieden door goed onderwijs te bieden. Samen creëren we een omgeving waarin leren en ontwikkelen voorop staan: in het klaslokaal en daarbuiten. We zijn op Expeditie, op weg naar de ideale omstandigheden waarin ieder kind alles kan leren. Naast de 1000 professionals op de scholen en op het Flores Service Center hebben we ook een eigen invallers. De vacatures voor de scholen vind je terug op de website onder vacatures leerkrachten. Op de website kan jij je aanmelden voor een vacature alert. We houden je per mail op de hoogte van nieuwe vacatures.

Werken als invaller

Wil je ook aan de slag als invalleerkracht? Reageer dan door op de sollicitatieknop te drukken. Als invaller werk je op de verschillende scholen van Flores Onderwijs en zie je veel verschillende concepten van openbaar onderwijs, jenaplanonderwijs, montessorionderwijs tot unit onderwijs en kan je zelfs invallen in het speciaal basisonderwijs. Je geeft les aan kinderen uit alle wijken in Arnhem die allemaal op hun eigen manier tot leren komen. Door jouw ervaring in het vak en jouw enthousiasme neem je de kinderen mee en leren ze van jou net weer iets anders dan van hun eigen leerkracht.

Welke kansen en voordelen zijn er voor jou?

Een mooie manier om je (opnieuw) te oriënteren op je loopbaan. Welke school sluit goed aan bij jouw visie op onderwijs? Welke kinderen en welk team past bij jou? In de praktijk zien we dat veel invallers doorstromen naar vacatures op de scholen.

Samen met elkaar

Je gaat aan de slag bij Flores Onderwijs. Om elk kind goed tot leren te laten komen, zijn we zelf ook aan het leren. Dit doen wij in professionele leergemeenschappen en opleidingen onze eigen academie. Onze academie heeft een heel divers aanbod waar je onbeperkt en kosteloos voor kan opgeven.

Kortom ben je benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Reageer dan door op de knop solliciteren te drukken. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen.

 

Acties