Vacature leraar ondersteuner 

Ieder kind kan alles leren!

Kan ieder kind echt alles leren? Alleen als we dat gelóven, kunnen we kinderen versteld laten staan van hun eigen kunnen. Het is onze missie om alle kinderen in Arnhem en omstreken gelijke kansen te bieden door goed onderwijs te geven. Samen creëren we een omgeving waarin leren en ontwikkelen voorop staan: in het klaslokaal en daarbuiten. We zijn op Expeditie, op weg naar de ideale omstandigheden waarin ieder kind alles kan leren. 

 

 

Wie hebben we nodig voor onze expeditie?

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers met een gezonde dosis lef. Je bent niet bang om iets nieuws te proberen en daarbij feedback te geven en te ontvangen. Daarnaast ben je nieuwsgierig en heb je een onderzoekende houding. Het vak is van jou en kan altijd weer verbeterd worden. Je bent niet alleen nu kundig, maar je blijft ook kundig door jezelf en je omgeving te blijven uitdagen tot verdere ontwikkeling. Dit alles natuurlijk vol enthousiasme naar leerlingen, ouders en collega’s. Ben jij nog bezig met een (versnelde) deeltijd Pabo, Dan is dit een mooie kans voor jou. We gaan samen in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen afhankelijk van de fase waar jij je in je studie bevindt.

Wat hebben wij te bieden?

Wij kunnen jou een tijdelijk contract bieden op vervangingsbasis, waar je jouw kennis en vaardigheden in de praktijk verder kunt ontwikkelen. Je wordt ingeschaald in schaal 7 van CAO PO. Op de scholen word je goed begeleid door een mentor en opleider in de school. Na je afstuderen zijn er volop mogelijkheden binnen Flores, waaronder een plek in Flexvast, onze eigen invalpool, waar je werkt op vaste dagen op verschillende scholen daar waar nodig.

Solliciteren?

Ben je enthousiast druk dan op de solliciteren knop. Wil je meer weten over onze organisatie of de scholen, neem dan contact op met Deborah ten Hoor en Ragna van de Putte van de afdeling recruitment 026 76 00 956. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen Flores Onderwijs. 

Reactie

Acties