Leerkracht groep 1/2 Kindcentrum de Werf

Voor het komende schooljaar zijn wij wegens een ziekte-vervanging op zoek naar een leerkracht voor groep 1/2. 

Bij Kindcentrum de Werf bouwen we samen aan de ontwikkeling van onze kinderen.

Je treft in ons Kindcentrum een goede sfeer waar iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt, zowel kinderen, ouders als medewerkers. Overleg met ouders vinden we heel belangrijk, we doen het samen.
Leren doe je niet alleen op school of thuis. Daarom werken we samen met kinderopvang, peuterspeelzaal en kinderclub. Met dezelfde mensen met dezelfde visie. We zijn onderdeel van de wijk, weten elkaar te vinden en bouwen met elkaar aan de basis.
Een basis vol met ervaringen, kennis en met vertrouwen in jezelf. Waardoor je kan gaan doen wat je wil doen en je weet waar je goed in bent.

Ons Kindcentrum is georganiseerd rond onze kernwaarden warm, welkom, duidelijk en midden in de maatschappij.
We geloven in goede instructies en directe feedback. In verder uitbouwen van wat je al weet. Daarvoor creëren we een ervaringsrijke en taalrijke omgeving waarbij we ouders altijd betrekken. We werken samen, want samen weten we meer. Met als einddoel, kinderen met een positieve blik, vol zelfvertrouwen en met een goede basis waarop ze verder kunnen bouwen.

Wij bieden

  • Een tijdelijke aanstelling ter vervanging van een ziekte vanaf de zomer tot tenminste de kerstvakantie voor 0,6 fte,
  • Salaris min. € 2678,- tot max. € 4113,- conform CAO PO schaal L10 bij een fulltime dienstverband.

Inlichtingen en sollicitatie

Reageren kan tot 22 juli, de gesprekken vinden in overleg met de kandidaat z.s.m plaats.
Voor verdere informatie en vragen kun je contact opnemen met Sonja Bruggeman (directeur), telefoonnummer 026 - 361 40 69 of neem een kijkje op de website www.kindcentrum-dewerf.nl.

 

Acties