Conciërge Julianaschool (0,8 fte)

Werken op de Julianaschool? Wij zoeken jou!

Een handige, vriendelijke en behulpzame conciërge voor 32 uur.

Het gaat om een jaarcontract met uitzicht op vast.

Wow! Op het moment dat je de Julianaschool binnenloopt, voel je dat het een mooie, leuke en prettige plek is om te werken. Het klassieke, opgeknapte schoolgebouw ligt in een mooie, groene omgeving in Arnhem Noord-Oost. Ongeveer 500 kinderen uit de omgeving van de school komen hier dagelijks met veel plezier naar toe.

Voor ons mooie gebouw uit 1928 zoeken we een conciërge die handig is en die ziet wat er moet gebeuren. Maar een conciërge op onze school doet nog veel meer. Je bent een begrip bij kinderen. Je helpt op het plein, plakt een pleister als dat nodig is, helpt onze ouderraad, organiseert de jaarlijkse NL Doet dag, zet koffie, houdt het gebouw opgeruimd en ontvangt ouders. Kortom, je bent iemand die heel belangrijk is voor het reilen en zeilen binnen de school.

Je belangrijkste taak is er (samen met andere ondersteuners) voor te zorgen dat onze leerkrachten zich kunnen richten op hun kerntaak; het goed onderwijs geven aan de kinderen op de Julianaschool.

We hebben een enthousiast, divers en kundig team, dat samen zorgt voor goed onderwijs voor al onze kinderen. Een team waar iedereen wordt gewaardeerd, waar wordt samengewerkt en waar ruimte is voor plezier. 

Ben jij de handige en vriendelijke duizendpoot die we zoeken? Dan zouden de kinderen, team en ouders het enorm waarderen als je bij ons solliciteert!


Inlichtingen en sollicitatie

Reageren kan tot zondag 19 september 2021. Voor inlichtingen kun je terecht bij de directeur van de Julianaschool, Martijn Vooren; telefoon: 026- 3616039 of 06-19440804. Voor meer informatie over de school verwijzen wij je naar onze website: http://julianaschool-arnhem.nl/

 

Acties