Jan Ligthartschool zoekt een onderwijsassistenten onder, midden en bovenbouw

Vacatures per 1-9-2021 onderwijsassistenten niveau 4

In het kader van het Nationaal Programma Onderwijs is de Jan Ligthartschool voor het nieuwe schooljaar op zoek naar onderwijsassistenten. We hebben plaats voor beginnende en ervaren onderwijsassistenten voor de onder-, midden- en bovenbouw voor een aanstelling van 0,6 tot 0,8 fte (24 tot 32 uur).

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 4
 • Ervaring in het werken met en begeleiden van kinderen
 • Goede communicatieve vaardigheden en een open houding
 • De zin en wil om zelf te leren en te ontwikkelen
 • Goed kunnen samenwerken
 • Flexibel inzetbaar in verschillende groepen
 • Kunnen werken binnen een heterogene groep, ter ondersteuning van de leerkracht
 • Een gezonde dosis lef en nieuwsgierigheid

Waar staan wij als school voor?

Op onze school voelt iedereen (kinderen, ouders en leerkrachten) zich fijn en veilig. Een goed pedagogisch klimaat is de basis om tot ontwikkeling te komen, hier zijn wij dagelijks bewust en onbewust mee bezig. Op onze school richten wij ons op de ontwikkeling van de basisvaardigheden (rekenen, taal en lezen). Daarnaast vinden wij de persoonlijke, sociale en creatieve ontwikkeling belangrijk. Onze mindset is dat ieder kind alles kan leren.

Wat beloven wij leerlingen en ouders?

Binnen onze school werken wij met heterogene groepen om kinderen van verschillende leeftijden en in wisselende groepssamenstellingen van en met elkaar te laten leren. Onze leerkrachten geven les door middel van expliciete directe instructie. Als team ontwikkelen wij ons voortdurend en zorgen wij dat we op de hoogte zijn van de nieuwste onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van leren. Wij hebben scherp wat de leerdoelen zijn en baseren hier onze keuzes op. Omdat ook de creatieve ontwikkeling van groot belang is wordt tijdens onze kunstprojecten diepgang geboden aan de zes kunstdisciplines. Een goede samenwerking met ouders draagt bij aan de ontwikkeling van ieder kind.

Wat is onze unieke kracht?

 • Wij werken allemaal vanuit onze passie en bevlogenheid voor het onderwijs.
 • Ons uitgangspunt is dat we elke dag samen van en met elkaar leren door middel van gezamenlijke lesvoorbereidingen, lesbezoeken en het geven van feedback.
 • Wij zijn professionals die kennis hebben over leren. Vanuit deze kennis zorgen wij dat alle kinderen dagelijks positieve leerervaringen opdoen.
 • Wij hebben hoge verwachtingen van ieder kind.
 • Wij luisteren naar de stem van kinderen en ouders en nemen deze mee in de besluiten die wij nemen.
 • Wij hebben de ontwikkeling van de creativiteit hoog in het vaandel staan.

Wij bieden jou:

Een baan in een ervaren team met veel begeleiding. De Jan Ligthartschool is onderdeel van Flores Onderwijs, een stichting van 34 scholen. Bij Flores is er veel aandacht voor leren en ontwikkelen. We hebben een eigen academie met een divers aanbod van mooie cursussen. Niet alleen ieder kind kan alles leren, maar ook iedere medewerker kan alles leren. Jaarlijks hebben we een gezamenlijke studiedag en een groot jaarfeest. Je krijgt een contract op projectbasis voor in ieder geval een jaar. De functie onderwijsassistent in ingeschaald in schaal 4 van de CAO PO min. € 1715,- en max. € 2434,- op basis van een fulltime dienstverband.

Solliciteren en inlichtingen

Enthousiast? Druk van op de knop solliciteren! Reageren kan tot en met 9 mei. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 17 mei met Julia van Broeckhuijsen en één van de leerkrachten. Wil je meer weten over de school neem dan een kijkje op de website www.jan-ligthartschool.nl.