Onderwijsassistent groep 4/5 en 6 De Parkschool

 

Vacature onderwijsassistent De Parkschool (16-20 uur)

De Parkschool zoekt een onderwijsassistent voor de groepen 4, 5 en 6 (leerteam 2)

De school:

De Parkschool is een openbare basisschool en is gehuisvest in de wijk Presikhaaf Oost. De school staat open voor alle kinderen, ongeacht hun levensovertuiging, godsdienst, afkomst. De populatie op school is een afspiegeling van de wijk. Samen spelen, leren en leven, respect hebben voor elkaar is belangrijk en maakt onderdeel uit van ons onderwijsaanbod. Op de Parkschool werken we in units. Het werken in units geeft meer mogelijkheden om aan te sluiten bij de onderwijs- en ondersteuningsbehoefte van onze leerlingen.

Wij vragen:

  • Een ervaren onderwijsassistent die de leerkrachten in leerteam 2 ondersteunt bij het invulling geven aan ons onderwijsaanbod;
  • Een onderwijsassistent die ICT vaardig is;
  • Een onderwijsassistent met pedagogisch sterke vaardigheden want onze leerlingen verdienen net dat beetje extra;
  • Een onderwijsassistent voor wie samenwerken een tweede natuur is. Samen met je collega’s ben je mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het leerteam;
  • Een stabiele en flexibele persoonlijkheid, bij wie het bieden van structuur vanzelfsprekend is.

Wij bieden:

  • Een uitdagende baan in een ervaren team, waar jij het verschil kan maken voor de leerlingen.
  • Het salaris voor deze functie bedraagt min € 1715,- en maximaal €2434 ,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, conform schaal L4 CAO PO.
  • Een tijdelijke overeenkomst, wat bij goed functioneren wordt omgezet naar een vaste aanstelling;
  • De Parkschool is onderdeel van Flores Onderwijs en maakt gebruik van de Flores Academie met een gevarieerd en veelzijdig aanbod van workshops, cursussen en opleidingen.

Inlichtingen en sollicitatie

Reageren op deze vacature kan t/m 23 januari 2022. Gesprekken worden na sluitingsdatum telefonisch gepland, bij directe geschiktheid kunnen kandidaten direct uitgenodigd worden voor een gesprek. Voor inlichtingen kunt u terecht bij de directeur van De Parkschool, Petra Herbrink. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 026 36 11 134. Voor meer informatie over de school willen wij u vragen om telefonisch contact op te nemen. Of digitaal op www.scholenopdekaart.nl zoeken op basisschool De Parkschool Arnhem of www.de-parkschool.nl.

 

Acties