Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen maken het verschil. Nu en in de toekomst. Daarom koesteren we onze professionals en investeren we graag in hen. Zowel in persoonlijke ontwikkeling als in samenwerking en in goed werkgeverschap. Nieuwsgierig hoe we dat doen binnen Flores?

Bij Flores verdien je het salaris dat bij je functieschaal in de cao po hoort. Naast je salaris, en 8% vakantiegeld,  krijg je aan het eind van het jaar een eindejaarsuitkering van 6,3%. In oktober ontvang je een extra vergoeding voor de dag van de leerkracht.

 

Je hebt recht op 428 uur vakantieverlof per jaar (naar rato van het dienstverband), dat komt neer op bijna 11 weken per jaar. In het onderwijs heb je verschillende soorten verlof, het aanvullend geboorteverlof wordt bij ons

100 % vergoed.

 

 

Iedereen die werkzaam is bij Flores bouwt pensioen op bij het ABP pensioenfonds voor overheid en onderwijs.

 

 

 

 

 

 

Fit bij Flores

We willen graag dat je je fit en gezond voelt, zodat je met plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij in onze  academie Fit bij Flores! Je kunt actief aan de slag met je vitaliteit, je duurzame inzetbaarheid maar ook zaken zoals de balans tussen werk en privé.

Twee keer per jaar is er een Welkom bij Flores bijeenkomst . Hier leer je alles over de organisatie en maak je kennis met de afdelingen van het Flores Service center. Maar staat natuurlijk vooral in het teken van elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

 

Ruimte voor ontwikkeling en de mogelijkheid om zelf sturing te geven aan je loopbaan: dat vinden we belangrijk! Daarom hebben wij een eigen academie waar je kosteloos cursussen kunt volgen.  

 

 

 

 

Wij vinden plezier belangrijk, dus natuurlijk Is er ook ruimte voor een borrel of een feestje! We vieren verjaardagen, personeelsevents en successen. Daarnaast is ons Jaarfeest een begrip binnen Flores Onderwijs! 

 

 

 

 

Medewerkers, maar ook inwonende gezinsleden en vrijwilligers kunne gebruik maken van de collectieve ziektekosten-verzekering die Flores heeft met VGZ en Zilveren Kruis.
Ook heeft Flores een mooie regeling met Loyalis om je aanvullend te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid (AOV). 

 

Cafetaria regeling (fiscale voordeelregeling).

De reiskostenvergoeding, de fietsregeling en de vakbondscontributie kun je uitruilen met jouw bruto vakantietoeslag of  bruto eindejaarsuitkering.

 

 

 

Bezoekadres Flores Onderwijs
Onderwijshuis PO
Beverweerdlaan 3
6825 AE Arnhem

Postadres:
Postbus 2044
6802 CA Arnhem