Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen maken het verschil. Jij dus ook. Nu én in de toekomst. Daarom koesteren we jou en investeren we graag in je. Hoe? Je krijgt ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Ruimte om fijn samen te werken met je collega's. We willen een goede werkgevervoor je zijn. Nieuwsgierig wat dit precies voor jou betekent? 

Bij Flores verdien je het salaris dat bij je past binnen de functie inschaling in de PO schalen. Naast je salaris ontvang je natuurlijk 8% vakantiegeld. Maar dat is niet alles.  Aan het eind van het jaar ontvang je ook nog eens een eindejaarsuitkering van 8,33%. 

 

 

Je hebt recht op 428 uur vakantieverlof per jaar (naar rato van het dienstverband), dat komt neer op bijna 11 weken per jaar. In het onderwijs heb je verschillende soorten verlof. Zo wordt het aanvullend geboorteverlof bij ons

100% vergoed. Alle informatie vind je in de CAO PO.

 

Iedereen die werkzaam is bij Flores bouwt pensioen op bij het ABP pensioenfonds. Al 100 jaar het pensioenfonds voor mensen die werken bij de overheid en in het onderwijs.

Mooi geen zorgen over later.

 

 

 

Fit bij Flores

We willen graag dat je je fit en gezond voelt, zodat je met plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij in onze  academie Fit bij Flores! Je kunt actief aan de slag met je vitaliteit, je duurzame inzetbaarheid maar ook zaken zoals de balans tussen werk en privé.

Wat werken bij ons voor jou nou écht betekent? Je krijgt de ruimte om te werken binnen verschillende pedagogische en onderwijskundige concepten. Maar ook verschillende doelgroepen. Dat maakt je werk elke dag verschillend en uitdagend. Voor iedereen die bij ons werkt, hebben we een plek die past bij zijn of haar kwaliteiten en ontwikkeling. Dus ook voor jou. Groei je uit je rol? Of ontdek je dat je passie ergens anders ligt? Grote kans dat je binnen onze community een nieuwe uitdaging kunt vinden. Want bij ons is veel mogelijk.

 

 

Die mogelijkheid heb je bij ons. Je krijgt genoeg ruimte voor ontwikkeling. En je hebt de mogelijkheid om zelf sturing te geven aan je loopbaan. Dat vinden we belangrijk. Wat je wens ook is: in overleg is veel mogelijk. Je wordt financieel gesteund voor opleidingen, trainingen en cursussen. Dit gaat in samenspraak met je manager. We denken graag met je mee. Heb je advies nodig? Ook dan staan we voor je klaar. Want we hebben genoeg collega’s die jou kunnen coachen en begeleiden in jouw groei. Binnen onze grote organisatie kun je alle kanten op.

 

Een borrel of een feestje? Daar houden we van bij Flores. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je plezier hebt.  Tijdens je werk, maar ook daarbuiten. Dus vieren we verjaardagen, personeelsevents en successen. Wat een écht 'begrip'is bij ons? Het Jaarfeest. Ben je niet zo'n feestneus? Dat maakt niet uit, niets is verplicht.

 

Kom je bij ons werken? Dan start je met een een warm welkom tijdens onze welkom bij Flores bijeenkomst. Je leert alles over de organisatie. Je maakt kennis met het Flores Service center. Maar vooral maak je kennis met elkaar.

Zo voel jij je direct thuis in onze community.

 

 

Fitte medewerkers vinden wij belangrijk. Daarom hebben we een fietsplan. Ook hebben we een cafetariaregeling voor het uitruilen van je 

reiskostenvergoeding of 

vakbondscontributie. Een mooi belastingvoordeel. Nog meer voordeel bieden wij door collectieve verzekeringen. 

 

Bezoekadres Flores Onderwijs
Onderwijshuis PO
Beverweerdlaan 3
6825 AE Arnhem

Postadres:
Postbus 2044
6802 CA Arnhem