Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen maken het verschil. Jij dus ook. Nu én in de toekomst. Daarom koesteren we jou en investeren we graag in je. Hoe? Je krijgt ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Ruimte om fijn samen te werken met je collega's. We willen een goede werkgevervoor je zijn. Nieuwsgierig wat dit precies voor jou betekent? 

Bij Flores verdien je het salaris dat bij je past binnen de functie inschaling in de PO schalen. Naast je salaris ontvang je natuurlijk 8% vakantiegeld. Maar dat is niet alles.  Aan het eind van het jaar ontvang je ook nog eens een eindejaarsuitkering van 8,33%. 

 

 

Je hebt recht op 428 uur vakantieverlof per jaar (naar rato van het dienstverband), dat komt neer op bijna 11 weken per jaar. In het onderwijs heb je verschillende soorten verlof. Zo wordt het aanvullend geboorteverlof bij ons

100% vergoed. Alle informatie vind je in de CAO PO.

 

Iedereen die werkzaam is bij Flores bouwt pensioen op bij het ABP pensioenfonds. Al 100 jaar het pensioenfonds voor mensen die werken bij de overheid en in het onderwijs.

 

 

 

 

Fit bij Flores

We willen graag dat je je fit en gezond voelt, zodat je met plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij in onze  academie Fit bij Flores! Je kunt actief aan de slag met je vitaliteit, je duurzame inzetbaarheid maar ook zaken zoals de balans tussen werk en privé.

Twee keer per jaar is er een Welkom bij Flores bijeenkomst . Hier leer je alles over de organisatie en maak je kennis met de afdelingen van het Flores Service center. Maar natuurlijk staat deze vooral in het teken van elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

 

Die mogelijkheid heb je bij ons. Je krijgt genoeg ruimte voor ontwikkeling. En je hebt de mogelijkheid om zelf sturing te geven aan je loopbaan. Dat vinden we belangrijk. Wat je wens ook is: in overleg is veel mogelijk.

Binnen onze grote organisatie kun je alle kanten op.

 

Een borrel of een feestje? Daar houden we van bij Flores. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je plezier hebt.  Tijdens je werk, maar ook daarbuiten. Dus vieren we verjaardagen, personeelsevents en successen. Wat een écht 'begrip'is bij ons? Het Jaarfeest. Ben je niet zo'n feestneus? Dat maakt niet uit, niets is verplicht.

 

Medewerkers, maar ook inwonende gezinsleden en vrijwilligers kunne gebruik maken van de collectieve ziektekosten-verzekering die Flores heeft met VGZ en Zilveren Kruis.
Ook heeft Flores een mooie regeling met Loyalis om je aanvullend te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid (AOV). 

 

 

Cafetaria regeling (fiscale voordeelregeling).

De reiskostenvergoeding, de fietsregeling en de vakbondscontributie kun je uitruilen met jouw bruto vakantietoeslag of  bruto eindejaarsuitkering.

 

 

 

 

Bezoekadres Flores Onderwijs
Onderwijshuis PO
Beverweerdlaan 3
6825 AE Arnhem

Postadres:
Postbus 2044
6802 CA Arnhem