Samen vanuit onze kernwaarden!

De hoge verwachtingen die wij hebben. De drive om altijd op zoek te gaan naar nieuwe informatie. De wil om samen als collega’s en partners in onderwijs te leren én te verbeteren. Het is de energie die bijna voelbaar is in onze organisatie en voortkomt uit onze kernwaarden.

Passen wij bij jouw volgende stap?

op zoek zijn we altijd. Zo ook naar iemand die bij ons past. Een enthousiaste professional die denken in mogelijkheden. Een collega die nooit genoeg krijgt van leren. Die energie brengt. Iemand die samen met ons Flores Onderwijs elke dag nóg beter wil maken. De basis waarvanuit wij werken.

Wij zijn nieuwsgierig naar jou!

Dat is wat we zijn. En dat merk je al tijdens je eerste gesprek. Graag willen we dat je ons vertelt wie je bent. En wat jij in huis hebt. Vertel ons wat je écht denkt. Je krijgt de ruimte om eerlijk te zijn. Maar ook al je kennis en ervaringen te delen. Zo kunnen we samen op zoek naar de baan die het beste bij je past. Het maakt niet uit of je een starter, zij-instromer, overstapper of flexwerker bent. Heb je goede inzichten? Of een nieuw idee? Deel het vooral met ons. Want soms buiten de lijntjes kleuren? Dat doen wij graag.

Ben je eenmaal bij ons aan het werk? Dan merk je dat we nieuwsgierig zijn naar nieuwe kennis en inzichten. Hoe? Door jou telkens te betrekken bij besluiten. Want wat we nog niet weten...daar kunnen we alleen maar van leren. 'Een leven lang leren'. Dat komt hierin terug.

Een leven lang leren. Van én met elkaar.

Onze scholen presteren goed. Elk jaar beter zelfs. Maar als je denkt dat het vanzelf gaat, heb je het mis. Hoe het wel komt? Omdat we van elkaar leren. En blijven leren. Elke dag opnieuw. In de klas en op school. Maar ook in onze online leeromgeving. In de wijk, tijdens studiedagen en op onze Flores Academie. Onze leerkrachten delen al hun kennis en ervaringen in leerteams. En directeuren houden elkaar scherp in de directeurenkringen. Dat is dé manier hoe we samen werken aan onze professionele ontwikkeling. En zo maken we onze visie waar.

Leven is het meervoud van lef.

Uitdagingen? Die pakken we met beide handen aan. We denken in kansen en mogelijkheden. Niet in risico’s en belemmeringen. Dat merk je wel aan onze hoge ambities en doelstellingen. We zeggen het niet alleen. We doen het ook. Want onze ambities brengen we in de praktijk. Hoe?  Door in mensen te investeren. Omdat we meer dan altijd geloven in talent. Durf jij het aan met ons? En geloof jij ook dat je ieder kind alles kunt leren? Ga dan met ons mee op onze Expeditie.

Flores in the flow

We willen jou stimuleren. Uitdagen. Enthousiasmeren. We hebben én geven veel energie. Hoe je dat terug ziet? In alles wat we doen. Je merkt het tijdens activiteiten, maar ook in gesprekken. Zowel met collega’s, als leidinggevenden. Het is sterk voelbaar dat we alles echt samen doen. Samen zetten we onze schouders onder het best mogelijke onderwijs voor alle kinderen in Arnhem en Renkum. Daar hebben we iedereen hard bij nodig. Van collega’s en ouders tot partners in de wijk. En jou natuurlijk!

Bezoekadres Flores Onderwijs
Onderwijshuis PO
Beverweerdlaan 3
6825 AE Arnhem

Postadres:
Postbus 2044
6802 CA Arnhem

T: 026 760 09 00

recruitment@floresonderwijs.nl
www.floresonderwijs.nl