Wij investeren in onze professionals

 Onze medewerkers... Zij vormen de basis van ons                     onderwijs. Nu en in de toekomst. Daarom zijn we zuinig op     hen. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat                       we blijven investeren in onze mensen. Dit doen we op               verschillende manieren. Zoals persoonlijke ontwikkeling.         Maar ook samenwerking en goed werkgeverschap. Wat dit       voor jou betekent? Een werkomgeving waar je fijn en                 inspirerend kan werken. Je wordt uitgedaagd om de beste       versie van jezelf te zijn. Natuurlijk weten we dat iedereen         anders is. Dat vinden we alleen maar mooi. Daarom maken     we graag zoveel mogelijk gebruik van deze diversiteit               binnen onze organisatie. Iedereen is welkom.
 

Wij investeren in onze professionals

Onze medewerkers... Zij vormen de basis van ons onderwijs. Nu en in de toekomst. Daarom zijn we zuinig op hen. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat we blijven investeren in onze mensen. Dit doen we op verschillende manieren. Zoals persoonlijke ontwikkeling. Maar ook samenwerking en goed werkgeverschap. Wat dit voor jou betekent? Een werkomgeving waar je fijn en inspirerend kan werken. Je wordt uitgedaagd om de beste versie van jezelf te zijn. Natuurlijk weten we dat iedereen anders is. Dat vinden we alleen maar mooi. Daarom maken we graag zoveel mogelijk gebruik van deze diversiteit binnen onze organisatie.    Iedereen is welkom.

Flores Academie »

'Voortdurend leren van en met elkaar'. Dát willen we mogelijk maken. Daarom ontwikkelen we met elkaar de Flores Academie. Dit doen we samen met onze opleidingspartners. Wat dit voor jou betekent? Ieder schooljaar een ruim en wisselend aanbod opleidingen en trainingen waar je uit kunt kiezen. Om het beste uit jezelf te kunnen én te blijven halen.

Arbeidsvoorwaarden »

Onze mensen maken het verschil. Jij dus ook. Nu én in de toekomst. Daarom koesteren we jou en investeren we graag in je. Hoe? Je krijgt ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Ruimte om fijn samen te werken met je collega's. We willen een goede werkgevervoor je zijn. Nieuwsgierig wat dit precies voor jou betekent? 

 

Loopbaanontwikkeling 

Wat werken bij ons voor jou nou écht betekent? Je krijgt de ruimte om te werken binnen verschillende pedagogische en onderwijskundige concepten. Maar ook met verschillende doelgroepen. Dat maakt je werk elke dag verschillende en uitdagend. Voor iedereen die bij ons werkt, hebben we een plek die past bij zijn of haar kwaliteiten en ontwikkeling. Dus ook voor jou.
Groei je uit je rol? Of ontdek je dat je passie ergens anders ligt? Grote kans dat je binnen onze community een nieuwe uitdaging kunt vinden! Want er is heel veel mogelijk bij.

Diversiteit & inclusie »

Bij Flores Onderwijs omarmen we diversiteit. Iedereen doet ertoe. Dat is niet alleen merkbaar aan onze scholen die mogen verschillen in bijvoorbeeld identiteit en onderwijsconcept. Samen gaan we op zoek naar de baan die het beste aansluit bij jouw wensen en ambities.

 

 

 

Duurzaam ondernemen »

Dit thema komt niet alleen terug als onderwerp van gesprek, maar ook in ons handelen. In de organisatie, maar vooral ook op onze scholen. Onze medewerkers, maar ook de nieuwe generatie geven we de kennis, vaardigheden en drijfveren mee die nodig zijn om duurzaam te handelen. Zodat zij niet alleen zichzelf inzetten voor een betere wereld maar ook hun omgeving hierdoor inspireren.

Bezoekadres Flores Onderwijs
Onderwijshuis PO
Beverweerdlaan 3
6825 AE Arnhem

Postadres:
Postbus 2044
6802 CA Arnhem