Wij hebben hoge verwachtingen.

Ieder kind kan alles leren.

Onze visie? Daar zijn we stellig in. Want wij geloven er namelijk echt in dat ieder kind alles kan leren. Het is als leren fietsen. De eerste keer is het wat onwennig. Met vallen en opstaan. En met de juiste uitleg en begeleiding. Je oefent flink wat rondjes. Met het steuntje in de rug van papa en mama heb je binnen no time de slag te pakken.

‘Leren’ start met een goede uitleg. En met het opdoen van ervaring. Oefenen, oefenen, oefenen. Onder goede begeleiding. Vallen. Opstaan. Én blijven verbeteren. Om er vervolgens met een brede glimlach achter te komen dat het lukt!

We zorgen ervoor dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om te leren. Waar je wieg ook heeft gestaan. Want alleen als je ergens mee begint, kan je er beter in worden. Onze leerkrachten zijn hierin natuurlijk onntzettend belangrijk. Zij zijn het steuntje in het begin. De motivatie tijdens het leren. En de trots op moment dat je glimlach komt. Dát is waar wij voor gaan.

Hebben we hoge verwachtingen? Ja zeker. En daarom is het zo fijn dat je het niet alleen hoeft te doen. En eerlijk is eerlijk: We kunnen het ook niet alleen. Samen staan we sterk en maken we onze verwachtingen waar.

Bezoekadres Flores Onderwijs
Onderwijshuis PO
Beverweerdlaan 3
6825 AE Arnhem

Postadres:
Postbus 2044
6802 CA Arnhem

T: 026 760 09 00

recruitment@floresonderwijs.nl
www.floresonderwijs.nl