Het verhaal van Flores

We zetten ons elke dag in voor goed onderwijs. Steengoed onderwijs zelfs. Maar ook voor gelijke kansen voor alle kinderen in Arnhem en Renkum. Dat doen we op en vanuit onze 33 scholen. Hoe? We hebben de overtuiging dat ieder kind alles kan leren. En dat lukt alleen met vakkundige (onderwijs)professionals zoals jij. Mensen die nooit uitgeleerd zijn. Elke dag zijn we elke op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons te blijven professionaliseren. Hoe we onze ambities waarmaken? Door veel samen te werken. Dat doen we in de klas en in de wijk. Maar bijvoorbeeld ook in onze Flores Academie.

 
Nieuwsgierig naar ons verhaal? »

 

Je kunt alle kanten op

Je kunt alle kanten op bij ons. Waarom? Omdat we geloven dat niet alleen onze kinderen kunnen leren. Maar jij zeker ook. Daarnaast zijn we een grote organisatie waardoor er genoeg ruimte is om jou opleidingen en trainingen te bieden. Je kunt aan de slag met verschillende pedagogische en onderwijskundige concepten. Maar ook werk je met verschillende doelgroepen. Genoeg variatie dus. Samen vinden we dé plek die past bij jouw kwaliteiten. Maar zeker ook aansluit bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om te groeien en bloeien.

Bij ons draait alles om leren. Onze kinderen leren binnen en buiten de klas. Jij als professional leert om samen met je collega's ons onderwijs goed vorm te geven. En we leren van elkaar. Elke dag weer. Daarom zoeken we professionals die nooit uitgeleerd willen raken!   Lees verder...»

 

Je werkt in een hecht school- of stafteam. Maar ook maak je deel uit van een community van 1000 onderwijscollega’s.
We leren en werken veel samen. Met elkaar, onze leerlingen en ouders/ verzorgers. Maar ook met onze onderwijs- en maatschappelijke partners. Lees verder...»

 

Bezoekadres Flores Onderwijs
Onderwijshuis PO
Beverweerdlaan 3
6825 AE Arnhem

Postadres:
Postbus 2044
6802 CA Arnhem

T: 026 760 09 00

recruitment@floresonderwijs.nl
www.floresonderwijs.nl